Gert Fylking, Robert Aschberg och Musse Hasselvall!

Igår fick vi äntligen våra studentmössor! FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN VI ÄR SÅ JÄVLA BRAAA! haha;) Men efter det gick jag och Matilda till hennes lägenhet och lämnade hennes och lisses mössa sen gick vi vidare till kanalen. hade läst på facebook att det var några som skulle simma där för muschtarshkampen. Vi satt där redan kl 14.20 och det skulle börja kl 15.00. När vi kom dit var det dock inga männoskor där så vi trodde nästan inte att det skulle vara någonting. Men vi satt ändå kvar.Sen kom dem simmandes med ett kamera team i hälarna som filmade deras äventyr. Vi började att gå bredvid medan dem simmade längst kanalen. När vi kommer fram till målet ser Vi Gert Fylking och Robert Aschberg och hejar. Så vi gick upp på bron där alla stod och hyllade tillsammans med vinnaren för kampen. Alltså jag har aldrig riktigt tyckt om Gert och Robban är cool men inte så speceillt anmärkningsvärd. Men när vi ser att Musse Hasselvall stiger upp ur vattnet i sin våtdräckt blev vi riktigt glada. Både jag och Matilda tycker att han är ganska frän. Sen stannade vi där ett tag och avnjöt solens härliga strålar (:

På kvällen bjöd även niclas mig på mat och percis när vi ätit färdigt och vi skulle få ut ifrån småstaden och kommer musse och hans gäng och han håller upp dörren för mig och Niclas(: Även om jag hatar att betee mig som ett stört fan så kan jag inte låta bli att tycka han är grym, så jag blev faktiskt ganska glad(:

Nu ska jag ta på mig min studentmössa för att töja ut den lite grann, den var ju förstås för liten..

Ha en bra dag! :D

 


sad...

Känner mig lycklig. Men det finns faktiskt två saker som drar ned mig, skolan och sen en personlig sak som jag inte tänker att ta upp här. Men jag kände bara att jag var tvungen att skriva ned det iallafall. Att det finns någon som tynger mig.




Powerade tävling!

Känner mig äntligen som jag igen (: Känner mig social, lycklig och ja, livet är i allmänhet helt underbart:D

Det enda som drar ned mig är skolan. Jag är så less och jag hatar den så mycket! Men jag håller iallfall på nu att ta död på lite rester. Hoppas jag hinner klart med allt i tid.

Har precis signat upp till Powerade tävling för att bli en sjuk vältränad athlet. Skulle vara sjukt kul att bli fitt och vältränad på den korta tiden som man kör. Men man kör hårt, och det ska även vara hårade än förra gången.

Tror ju dock inte att jag kommer med eftersom att jag skrev att jag hade astma. Önskade att dem inte frågade om det ;) Är ju dock sjukt sugen på att bli vältränad igen. Synd bara att jag är sjuk :/ Men jag ska börja lite försiktit idag. Bara gå på bandet. Ska knarka massor med nyttiga tabletter och dricka massor med vatten(: Fan vad grymt det skulle vara om man skulle vinna och vara med i tävligen! Jag hade blivit jätte glad men jätte rädd samtidigt. Men man behöver en utmaning ;)

 


såhär blev det..

Det gick faktiskt bra på mötet. Det är inget alternativ att åka på Lördag, vilket är otroligt skönt! Det blir alltså den 1  till den 6 juni (: känns bra! (:

Vulkan

Idag ska vi ha möte angående våran misslyckade resa. Känns som om det kommer bli heta debatter ! Men vi får se. DEssutom så får inte jag anstränga mig eftersom att ask molnet påverkar min astma, kul! Jag som hade värsta träningsshemat!


lycklig!

Nu har jag varit väldigt negativ ett tag känner jag, men jag måste säga att jag är väldigt lycklig. Det var ett tag sen och nu känns allt så bra (: Önskar att det kan kännas såhär resten av mitt liv (: puss på er! det förtjänar ni! (:

 


DUMMA ISLAND!

Nu kanske vi ska åka 31 maj eller 1 Juni till London. Det hade varit perfekt ;) Hoppas det blir av! Innan dess tycker jag att vi avlivar Island!

 

haha, okej. Nu gick det överstyr men det var ganska kul att leka i Paint;)


Iställt i London också..

Nu ska tydligen Piteåtidningen göra en intervju med några av mina klasskompisar, så nu ska hela Piteå tycka synd om oss också ;) Nä men seriöst, hur stor är risken att jag bor i norrbotten , jag och min klass har länge planerat denna resa till London och precis den dagen har det sker ett vulkanutbrott och alla flygplatser i Norr stänger och sen så även om vi hade tagit oss ned till Stockholm så har Londons flygplats också stängt.. alltså, vad är oddsen?!

Det är ju helt sannslöst!





fan!

Nu har även flyget till london blivit inställt. Först var det ju bara kallax som hade stängt, men nu har dem även stängt flygplatsen i London. Såg nu även på Facebook att dem har bokat om vårat flyg på Lördag kl 08.00... Varför just nu?!

FAN OCKSÅ!!

Idag skulle vi alltså fara till London och hela klassen har längtat jätte mycket, alla hade packat och alla var lyckliga och imorse fick jag nyheten:

Vulkanutbrott stoppar svenska flyg i norr!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6956608.ab 

Vårat flyg kanske då inte flyger oss till London.. så förbannat typiskt, känner mig inte på humör! Jag som hade längtat så mycket. Det var mamma som sa det till mig och jag var helt säker på att hon skämtade, men icket!

 

plus att Tudor försöker förstöra min packning...

 


Trasig tandställning.

Jag missade matten. Jag var tvungen att fixa min tandställning istället, det var klart ca halv nio och sen ska jag ha möte med syven kl 09.00 så jag hann inte :/ Måste hinna göra det så fort som jag kan efter att vi varit i London. Måste även säga att Rihannas nya skriva Rated R är skit bra ;)


Trött..

Trött efter en stressig dag, ska nu plugga matte och sen sova(: Så, godnatt!

(saknar även en bullterrier vid min sida)


Vilken dag!

Herregud vad mycket man gjort idag ;) Först upp kl 05.45 äta frukost, åka in till stan, gå till skolan, fara på jobbintervju, åka tillbaka till skolan och få ta i min religion lärare lotta, åka till lillpie, filma, åka tillbaka till piteå shoppa det sista till London.. dessutom var jag tvungen att ringa massa samtal för att MITT BAND TILL PROJEKTARBETET GICK AV!! Men jag fick nyss höra att krister och kjell just fixat det och dem håller på att föra över det på datorn! LYCKA!! Nu måste jag snart tvätta och göra matte och förhoppningsvis hinna göra massa andra skolrester ;) Imorgon blir det matteprov och ett möte med syven om mitt framtida liv och studier! Måste även hinna träna ikväll(:

 


Packat

har precis packat lite till London resan på torsdag. Och tacka gudarna för min astma medicin, eller ska jag kanske vara arg på dem för att jag ens fick astma? Det tål att tänka på... men nu är det iallfall dags för mig att sova, skönt ska det iallfall bli, fast än jag känner att jag inte har riktigt tid att sova, därför lägger jag mig sent och vaknar tidigt.
Hoppas att jag hinner duscha imorgon innan jag åker till skolan.. Önska mig lycka till på anställningsinterjuven imorgon;) Godnatt! :D



Bajs och mindre bajs...

Idag har det både varit en bra och en dålig dag.. ett exempel på en dålig sak är att bandet till mitt projektarbete gick av! FAN OCKSÅ!! Vad gör jag om det inte går att laga?! Då måste jag göra om allt... Men en bra sak är iallafall att jag gar börjat på min video till tävlingen om en 3 månaders praktikplats utomland, och man får välja var och med vem man vill praktisera hos, jag hoppas verkligen att jag har en chans, tänk om jag skulle vinna. Jag vet inte om jag skulle överleva ett så lyckligt besked, skulle absolut vara den lyckligaste dagen i mitt liv! Hoppas, hoppas, hoppas! En till dålig sak dock: jag håller på att bli sjuk! Känns det som iallfall.. Jag är varm och trött, dålig i halsen och har ont i kroppen, detta får inte vara sant, inte nu då vi ska till London! det vill jag verkligen inte!


Jag sen i Fredags

Träning

Igår började jag med mitt nya träningsschema, hårt så djävulskt men det kommer att ge resultat och det kommer bli spännande att se om jag klarar det ;) förresten, igår när jag gick till gymmet så kom det en stor svart pickis och körde bredvid mig, alltså inte förbi utan BREVID mig, satt 2 killar i den och tittade och log, det snygga var att det var Niclas släckning Simon Wallinder eller vad han nu heter;p Skulle nästan stannat dem och sagt det.

Men idag ska jag iallafall iväg med Agnes och växla pengar till pund, för snart åker vi till LONDON! så djävulskt roligt! här är förresten hemsidan för klubben vi ska till på Lördagen: www.ministryofsound.com/club/

Idag är det också skola för en gångs skull.. det var ett tag sedan, undra vilka lektioner vi har, för det kan man ju aldrig veta, oftast har vi ju inga ;)

 

Med mitt nya träningsschema tar jag över den kropp som brittan lämnade;)

Här är även några bilder ifrån ministry of sound:

 


Jobb..

Vaknade kl halv ett idag.. kändes dumt:S Men det kanske behövdes att sova lite längre någongång(: Idag har vi iallafall prövat Victors kavaj, som dock var för stor, vilket var synd:S Vad ska vi nu hitta på? Men efter det for jag och min mor över till havsbadet för att söka jobb, dock var det ett fett sossemöte där och jätte mycket med folk så hon jag skulle träffa hade inte riktigt tid att sätta sig ned och prata men jag skulle komma in på Tisdag istället och ha ett liten anställningsinterjuv:) Skulle vara helt underbart att få ha två jobb så att man klarar sig sen när man gått ut skolan. Jag älskar mitt jobb på Challenge och jag hoppas att det här jobbet också kan bli kul (: Ska iallafall försöka göra lite skoljobb och sen måste jag höra med fredde om vilken tid det var jag började, har helt tappat vilken tid det var:S Men ha en underbar dag idag, idag, idag!

 

(Skulle inte säga nej till denna som studentklänning;))


Fredag

Härlig kväll med Frida och Bella(: träffade ett par trevliga killar, som blev mindre galda när dem fick veta att alla vi redan var upptagna;) Men vi började iallafall kvällen med att dricka lite vin och öl tillsammans med sex and the city filmen, sen gick vi ut på challenge och träffade då dessa trevliga killar(:

...

Dags att dra in til stan! (:

Godmorgon!

Känner att jag äntligen har kommit igång med att blogga igen. Dagen till ära kommer att vara fullspäckad! gå in med mobilen (som jag inte hann igår) Söka minst ett jobb, interjuv med Rune Bergman och på kvällen blir det förhoppningsvis vin och sex and the city med bella, frida och gänget(: Har även massa andra småsaker som jag måste fixa(: Lite läxor. Måste även få tag i min lärare och höra exakt vilken dag vårat projekt ska vara klart. hoppas verkligen att vi inte behöver vara klar till på måndag, för då kommer jag inte att hinna, men jag måste gå och fixa till mig nu så att jag hinner med dagens äventyr(: Puss puss!

 

 

 


Trevligt!

Kan även säga att jag hade en trevlig kväll på Challenge med Camilla och Elina i tisdags! vi är inte normala när vi umgås, det kan man iallafall säga. Var även på stan med Mamma, Pappa och Gabriella. Hittade en fin gul sommarklänning och sen fyndade jag 2 vita korsetter och ett par jeans, fast pappa fick betala;) Jag är så huvvaligen bortskämd;p


förlåt..

.. för dålig uppdatering! Men jag känner att jag haft så mycket att göra(: Jobbar på helgerna och jag gör andra viktiga saker på vardagarna.. och vet ni vad? bortsett ifrån skolan känner jag mig ganska så lycklig(: Allt går liksom bra nuför tiden! Kom också precis att jag ska till London om precis en vecka. KUL! Drömde dock inatt att klassen och jag åkte dit, men vi kom dit på natten, sov och for hem på morgonen, en riktig mardröm helt enkelt.

I Lördags var det helt otroligt mycket med folk. Vid tiotiden var det med folk än vad det brukar vara under en hel vanlig lördagskväl.. helt sanslöst! Det blev dock blev mitt fotojobb lite svårare, det kanske låter konstigt men när det är så mycket med folk så blir det typ som på festivaler, alla bara trängs och då blir det lite svårigheter med att få tag i folk som vill vara med.. men jag träffade iallafall folk som det var ett tag sen jag träffade, till exempel Jerr och Joe(: Nu så ska jag fara och handla lite mat, sen ska jag städa och lämna in telefonen och avsluta med mitt projektarbete. Skönt att det iallafall är lite små soligt ute(:

 

 

 


RSS 2.0