Tandställning och jobbsökande.

Jag har precis varit och spännt min tandställning, eftersom mina tänder nu hade blivit så fina trodde jag att jag skulle få ta bort den tidigare än vad dem hade sagt till mig, men icket, jag ska fortfarande ha den till ända fram till Jul! Men, jaja.. Jag ska ju vara glad att jag ändå får fina tänder sen ;) Efter att jag hade spännt ställningen så gick jag till skolan för att skriva ut mitt cv och sen gå och söka jobb, men min nätverksmapp går inte att nå, så det sket sig det. Bajs! Jag har ju jobb på Challenge men jag måste även ha ett jobb på vardagarna för att kunna flytta till min egen lägenhet någon gång, för att mina flickor ska få ett så bra liv som möjlig och så att jag kan starta mina akvarium och mitt grod och salamander terarium(:

Niclas hade tänkt fara och hämta en bil i Skåne nu på Fredag, men jag hade redan sagt ja till att jobb på Lördagen, så det sket sig också, synd, för det hade faktiskt varit en rolig liten tripp, det är alltid kul att åka med Niclas på roadtrips(: Men nu verkar det faktiskt som om killen med bilen ska sälja den typ idag, så det kanske ändå inte blir något, men förhoppningsvis ska väl jag och Niclas tågluffa inom en snar framtid, skulle vara otroligt roligt ;)

Nu ska jag iallafall gå till mammas jobb, gå hem, ladda mobilen och min mussepigg Mp3 och sen sticka till gymmet och hårtträna. Ha en bra dag!

(Insåg precis att jag är inloggad på Niklas Hammarstens skolinloggning. Haha, sorry!)

Ge mig styrka!

Det gick inte nå bra att träna, jag kom och jag vände.. jag är så himla trött, både i huvudet och kroppen, det är lika bra att gå och lägga sig. Godnatt (:

Bjuder även på en fin bil på våran numera sneda, men fortfarande väldigt fina flicka Isa(:


Saltvatten

Jag har ont i magen, jag har ont i min hand, jag har ont i mina ben, jag har ont i mina armar och nu ska jag fara och träna. Imorgon ska jag och Agnes tidigt till Grodan och sen kommer Niclas när han slutat och så ska han köpa ett saltvattensakvarium(:


Ledsen och arg..

Mina älskade glasmalar dog igår. Jag skulle byta vatten i mitt akvarium och jag råkade ha för kallt vatten och dem frös ihjäl. Jag mår verkligen jätte dåligt över det:/ Jag har ju ändå haft dem i ca 2 år.

Sen i morse efter en osäker och dålig körning in till stan med mercan så hittar jag en liten iller vid namn Tudor som haft kul i våra sopor, och hittat en inplastad gurka, som han halft lyckats äta upp. Sen när jag försökt att få ut resten av platsten och gurkan ur hans mun så fick jag ett bett i handen, han såg förmodligen fel och tog min hand i stället för gurkan (han har dålig syn). Så det blev en förjävlig morgon och en sorgsam kväll igår kväll. Hoppas det går bättre på praktiken. Såg att jag råkade skriva att jag skulle på min sista praktikdag i fredags men jag menade sista praktikdagen för veckan, vi har nämligen en vecka till på Ataljé Grodan(: Ha en bra dag!


Ett urval av bilder.

Ett urval av bilder från när jag rensade min kamera(:


Hemma!

Det blev typ inge fota ikväll. Det var fullt upp i garderoben och det bara flödade med folk som skulle ut och in med sina jackor. Jag fick sammanlagt 2 kort innan det började komma massa folk, men dem som väl blev, blev fina(:

Hoppas det blir mer bilder nästa gång(: Skulle vara riktigt kul att redigera dem och göra dem så proffsiga som möjligt(: Men nu ska jag ta fram några klänningar som Agnes ska låna(: Godnatt!

Även snyggt att jag blev helt sned på bilden och att jag ser ut som en fisk:/ Men Agnes blev jätte snygg;)


Lite nervös...

Ska snart i väg på mitt nya jobb. Läskigt men ändå spännande! Garderoben har jag inte så mycket att oroa mig för, men jag är nervös inför fotandet! Jag hoppas det går bra och att jag hittar en bara inställning så att bilderna blir bra (: Men jag litar på min kamera, tur! För jag litar inte på mig själv, haha. Men det ska nog gå bra ;)

Godmorgon!

Igår körde jag och Agnes lite foto i studion. Jag fick stå i mina tajts och sportbehå och posa, körde även mina snygga "prutta-med-munnen-bilder", alltid lika snygga;) Körde även ett stenhårt pass på korpen i 90 min, grymt härligt faktiskt, dock trodde jag att jag hade blivit frisk och att jag äntligen kunde börja träna hårt och bli vältränad igen, men i morse kände jag att förkylningen är påväg tillbaka, så nu blir det bara nyttig mat och massor med tillskott!

Ikväll ska jag även jobba! Jag ska stå i gardeboden i fota på Challenge, spännande. Men nu ska jag och Niclas åka till djurmagazinet och kolla på ett akvarium och jag ska kolla på lite akvariumväxter och lite fiskar, och så klartska jag även kolla på kaniner(:

 


Härliga fredag!

Snart kommer Agnes och hämtar upp mig och sen far vi till Luleå för veckans sista praktikdag(: Sen ikväll ska jag till Challenge och prata med nattklubbschefen om mitt kanske blivande jobb som mingelfotograf. Skpännande! Igår var även hemma och sov i Lillpite men i kväll blir det stan(:

 

Ps. det är min stil att förstöra blocket bilder! ds.


Fan!

Jag tror min tand just sprack!

Hemma ifrån Luleå

Nu har jag kommit hem ifrån praktiken och nu ska mamma komma och hämta mig och så ska vi ta nyckeln som jag råka ta hem ifrån skolan och behållt ett tag, dem är nog inte så glada på mig tror jag ;) Dagens schema är att diska, träna(spinning?)  och göra läxor! Ska dra nu! (:

En liten bild(:


Bebisar

Idag har vi fotat jätte söta bebisar. En liten kille hade riktigt blåögon, en riktig sötis ;) Det var en ganska lång dag i dag, vi slutade halv sju. Vet inte vad vi ska göra imorgon men vi börjar lite senare(: Bjuder på en liten bild på båra nybadade flickor (:

 


Skolmassaker

Igår gick jag in på Facebook och märkte att det var folk som hade laggt upp artiklar om en skolmassaker. Tydligen hade en kille skrivit på ett forum om att han hade varit mobbad av både lärare och elever en längre tid och att han nu skulle ta sin farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt och sen ta sitt eget liv. det sjuka var att det var på min skola. Strömbackaskolan! Som tur är så är jag på praktik just då (det är idag han hade tänkt slå till) och det verkar som det är många andra som också har det just då. Hemskt, tänk om det skulle hända?

Godmorgon!

klockan är nu 06.47 och jag och Agnes ska iväg till Luleå för våran praktik på Ataljé Grodan(: Igår fota vi Planja och idag ska vi fota bebisar :D

 


Vilasund i sommras (:


älskade Tudor!

ps. Tudor blev ett år äldre i Lördags, nu är han hela 2 år! Grattis sötis;) ds.

Mitt första inlägg!

Hejsan! Idag skriver jag mitt första inlägg i min egna personliga blogg. Har aldrig gillat bloggvärlden så mycket men det kan vara roligt att dokumentera mitt liv och sina minnen (: Så nu välkomnar jag mig själv in till bloggvärmen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0