Massa bilder..

Julafton 2008

Jag och älskade mormor.

Julen 2009

Balen 2010 (Dåliga bilder)


Midsommar 2009

Niclas Student



Längesen ur mammas mobil:

Fonzie valp:



Camillas föräldrars födelsedagskalas -07








Besviken Viktoria ;)





Tittade på när Camillas bror Johan och deras kusin spelade Gitarr ;)

Gran Canaria 2006

Hittade ännu fler bilder på pappas dator. TACK GODE att man har mognat till sig!






Knubbis!





Varje kväll var vi och kollade på show på ett hotell brevid. En av kvällarna fick Vickan gå upp på scen och vara med.
Hon tyckte att hon gjorde bort sig så mycket, så hon blir alltid lika arg då jag pratar om det (:

Firade även Midsommar där med svenska kyrkan. En Midsommar med massa svenskar, fast på Gran Canaria istället (:

Jag och pappar for även och kollade på grottmänniskor. Tänk att det fortfarande finns folk som bor i grottor. Tydligen är det så fuktigt under natten, så att sängkläderna är blöta när man vaknar. blä :S

Studenten






Haha! Såg läskig ut;)

Fjällen 2010

Hittade även bilderna ifrån årets fjällbesök!

Idag

Städat lägenheten, träffat Agnes och Sara på stan, åkt till lillpite, så sammanfattar jag min dag idag! Nu ska jag ut och plocka blåbär!

Hittade bilder från fjällen 2009 i Gabriellas dator (:

Marika Johansson!

Marika kommer till Piteå under Pdol! Det firar vi med att det ska bli legendariskt! ;)

Lördag

I lördags var vi ut. Jag jobbade till kl 22.00 och fixade sedan till mig på jobbet för att sedan gå till Markus och vara där ett kort stund för att sedan gå raka spåret tillbaka till challenge;) Men vi hade iallafall en trevlig kväll med roliga människor, även då det slutade i kaos (: Jag älskar mitt liv så mycket då jag får träffa nytt folk(: Måste bara lära mig att gå ifrån då jag inte vill prata med vissa människor. Men jag står alltid kvar även då jag borde gå. Men det är ju lätt att fixa det, det är bara att gå ju ;) Här är iallafall två bilder:

 

 


The Rasmus

Jag gillar i vanligafall inte rock. Men det finns ett band som jag alltid kommer att gilla.

The Rasmus




Oskar Linnros?!

Igår kväll när jag och Niclas valde att gå och lägga oss rätt tidigt, så somnade han såklart på en gång. Men eftersom att jag har lite svårt att somna, så låg jag och tittade på tv ett tag. Men det fanns inte så mycket att titta på så jag zappade rätt vilt. Tillslut kom till allsång på skansen. Ett tag in i programmet presenterades Oskar Linnros. I vanligafall skulle en sexig man i sina bästa år, men en låg profil och lite av en mystisk image kommit upp på scenen. Men istället kommer en smal liten kille, i en tråkig skinnjacka och traaagiskt snäva byxor, upp på scenen och i stället för att rappa, som han gjorde så bra när han var andra halvan i snook, så ställer han sig och plågar sig igenom en tragisk låt men sin ICKET skönsjungande röst! Men det som chokade mig allra mest var inte hans röst, utan hans scenstil. Vad höll han på med?! Han sprang om kring som en tjur som precis fått sina kulor strypta och när han väl stod stilla med sina ben stod han och juckade rakt ut i luften som en eller annan kåt liten gubben! Tragiskt var det! Riktigt tragiskt!!

Snacka om att ta ifrån världen en snygg man och ersätta med en till jävla Markus Krunegård! Det mina damer och herrar är tragiskt! Fyfan!

 

 


Nere

Jag känner mig nere. har gjort det ett tag nu.. och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att må bättre igen. Eller jag vet, men hela min värld skulle vändas upp och ner. Låten som passar mest till min livssituation just nu är "Livin´In a World Whituot you- Acoustic version" med The Rasmus.

Det här är nog en av dem jobbigaste perioderna i mitt liv. Ska jag någonsin känna mig lycklig igen? Nu känns det knappast som det..


RSS 2.0