Disk

Idag har jag varit ledig. Dagen började med att jag och Agnes for på stan. Agnes köpte ett grattiskort till Anton och sen for vi vidare till jysk. Nu har jag precis ätit mat. Det blev fläskytterfilée och ungsstekta tomater med grönpeppar sås och till efterrätt blev det varma bananer med choklad på, så nu har jag ont i magen:/ Men jag får skylla mig själv.. Ska sen fara och träna, när jag mår lite bättre. Men innan jag ska göra det måste jag diska... som vanligt! När jag flyttat ska jag inte diska EN ENDA tallrik förutom mina egna!


Jobb!

Känner mig nöjd över dagen. Jag har lärt mig mycket på mitt nya jobb och jag börjar hantera dem äldre nu (: Nu har jag typ "helg" ;)

Lite egobilder:


Fredagsjobb!

Vilken spännande kväll det var på jobbet igår! fick ett ölglas i benet, blev smälld på röven av en random kille, blivit smygfotad av några killar i från Sundsvall och massa annat;) Tycker att det var den roligaste kvällen på jätte länge faktiskt, när det gäller jobb så att säga (: Önksar att jag kunde lägga upp lite bilder från igår men jag har någon skitirriterande virus i datorn som gör att jag inte får över bilderna ifrån kameran till datorn, ska försöka lite senare igen (: Men här är iallafall bandet som spelade och som var orsaken att jag fick ett jävla ölglas i benet, haha:

April devine

 

 


Igång igen!

Äntligen har jag kommit igång med min träning igen! Känns jättebra! Jag behöver verkligen någonting som ger mig rutiner och något att jobba för. Nu ska jag iväg och lämna mitt hyreskontrakt (: Efter det är det crosstrainern som gäller för min del ;) Kl 17.00 ska jag träffa agnes, hon ska kolla på stan en snabbis och sen kl 17.30 ska jag på spin (:

Den här tjejen heter Zuzana Light. Jag tycker att hon har en grym kropp och just nu har jag hennes kropp som mål. Inte för att jag riktigt vill se ut som henne extakt, tycker hon har lite för mycket muskler för att jag skulle trivas. Men jag gillar att ha lite mer extrema mål, för att sedan se var jag hamnar på vägen (: Hon är iallafall en bra insperationskälla (;


RSS 2.0